關於 四季台安醫院

本院前身於民國82年3月5日創立,為:「台安婦產科診所」

自創院以來,醫療技術與服務品質即深受患者肯定。為了提供患者更優質的醫療服務,歷經3年籌建,「四季台安醫院」-於民國95年7月1日正式在北高雄展開醫療服務。

新的四季台安以Lucina hospital命名,正式點出我們的定位。Lucina是羅馬神話中專門護佑孕婦之神,意思是將孩子帶到光明之處,我們由婦產科診所轉變為照顧女性一生健康的守護者,與您一起迎接生命的喜悅,真心關懷您的健康。

為了提供更精質完整的醫療服務 ; 於民國99年11月成立第二院區,民國106年6月成立芯四季兒科

• 宗旨:​用愛與關懷迎接生命誕生 以卓越醫術守護婦幼健康
  • 願景:成為社區健康守護者
  • 理念:卓越、溫馨、關懷

四季台安 - 醫療策略方針

2. 開拓新客源
3. 會議室出租
4. 降低每月用電量、電話費

Let’s Know Short Story About Medilink Centeral Hospital

Paragraph with Sub Title

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source.

厝邊好醫院:高雄四季台安醫院

高雄醫療院所的接生量,有八、九成都集中在地區婦產科醫院,其中四季台安醫院處置高危險妊娠的經驗豐富,它每個月的婦科腹腔鏡手術量也和高雄榮總、高雄醫學大學附設醫院相當。
  • Keep Patients First
  • Pursue Excellence
  • Keep Everyone Safe TEXT
  • Manage Your Resources
  • Work Together
  • Keep LearningTEXT

Quisque. Maecenas. Eros mus. Hymenaeos eros. Nisi mauris et adipisc iquam class bibendum non mattis fusceut perspiciatis undeuisque. Maecenas. Eros mus. Hymenaeos eros. Nisi mauris et adipiscing. Aliquam class bibendum mattis fusceut persecenas. Quisque. Maecenas. Eros mus. Hymenaeos eros. Nisi mauris et adipisc iquam class bibendum non mattis fusceut perspiciatis undeuisque.

醫師團隊

Experienced Doctor

WHY CHOOSE US

We’re Setting the New
Standards in Medical Sector

Modern Technology

Morem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore.

Certified Doctors

Success Of Treatment

[contact-form-7 id="2696" title="Make an Appointment light"]